Meten is
weten
meten is weten stapel
Lees meer
Bestel direct
Woord-
soorten
woordsoorten stapel2
Lees meer
Bestel direct
Hond
of kat?
hond of kat stapel
Lees meer
Bestel direct
Lees-
tekens
leestekens stapel
Lees meer
Bestel direct
Spelen
of spellen
spelenofspellen stapel
Lees meer
Bestel direct
Zacht of
zaagt
cht gt stapel
Lees meer
Bestel direct
Kleurig
ontleden
kleurigontleden stapel
Lees meer
Bestel direct
D of T?doft stapel
Lees meer
Bestel direct
Alle boeken
in 1 keer
alle boeken in 1 keer

Bestel direct
Spellingpakket

spellingpakket
Lees meer
Bestel direct
Spiekboekje

spiekboekje
Lees meer
Bestel direct
Tafels en deelsommen tafels omslag1
Lees meer
Bestel direct
Klokkijken

klokkijken omslag1
Lees meer
Bestel direct
Over het tiental

over het tiental omslag1
Lees meer
Bestel direct
Staartdeling

staartdeling omslag
Lees meer
Bestel direct
Breuken

breuken omslag

Lees meer
Bestel direct
Cijferen

cijferen omslag

Lees meer

Bestel direct
Honderd
procent goed

honderd procent goed

Lees meer

Bestel direct
Kommagetallen

honderd procent goed

Lees meer
Bestel direct

Remedial Teachers Nederland

Weblink RT Taal- en rekenen/Cito 2F/3F

Oplossingsgericht werken aan taal- en rekenproblematiek. Wegwerken van achterstanden. CITO begeleiding PO/VO/MBO 2F/3F Remedial teaching Ik leer leren - trainingen

 
Weblink RT praktijk Eigenwijze
Weblink RT Praktijk Hengelo

Praktijk Hengelo is een praktijk voor Remedial Teaching en Kindercoaching in Hengelo. De praktijk richt zich op kinderen van de basisschool en het eerste jaar van het Voortgezet Onderwijs. •De praktijk biedt begeleiding aan kinderen met leerbehoef

 
Weblink Praktijk voor Remedial Teaching JufMargot

Woerden - Heeft uw kind moeite met rekenen, taal, spelling of lezen? Praktijk voor remedial teaching Juf Margot in Woerden kan uw kind een steuntje in de rug geven.

 
Weblink lerenisleuk

Leren is Leuk is een praktijk voor Huiswerkbegeleiding, Remedial Teaching en Trainingen, gevestigd in Leiden.

Weblink Talent leert leren!

Pijnacker - Talent leert leren! is er voor: - begaafde kinderen, - kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong - kinderen die nog niet weten wat hun talent is - kinderen die in beelden denken - kinderen die extra ondersteuning nodig hebben bij het leren van t

 
Weblink RT juf

Lelystad - Professionele reken- en spellingsbegeleiding in Lelystad

Weblink Remedial Teaching Flevoland

Lelystad - Remedial Teaching Flevoland is gestart met het geven van bijles op 1 januari 1997. Wij zijn uitgegroeid tot een bloeiende praktijk waar vijf rt-leerkrachten werken. Sinds begin 2012 zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand aan de Zoom 10-41 te Lelystad.

 
Weblink Hier kan uw link staan
Weblink SimoWijzer

Zierikzee - SimoWijzer gaat samen met de kinderen op onderzoek uit naar wat hun manier van leren is en tot de beste resultaten leidt. Ik heb ervaren dat deze aanpak goed werkt in een 1:1 situatie, en dat er zo écht iets kan veranderen. "Alles wat aandacht krijgt gaat leven en groeien !"

Weblink RT praktijk Baarn

Baarn - Heeft uw kind extra ondersteuning nodig op het gebied van lezen, spelling, schrijven, rekenen of taakaanpak? Door middel van remedial teaching (RT) krijgt uw kind extra individuele begeleiding. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen toe en wordt de leerachterstand verkleind.

RT praktijk Baarn is gespecialiseerd in hulp bij leesproblemen en dyslexie. Naast RT voor (begrijpend)lezen, spelling, schrijven of rekenen worden er verschillende korte cursussen gegeven zoals mindmappen voor kids en de CITO training.

RT praktijk Baarn zoekt samen met het kind naar wat nodig is om weer succes te ervaren.

Weblink Leerproblemen startpagina

Kijk op deze startpagina voor heel veel informatie over leerproblemen op allerlei gebied.

Adressen voor remedial teaching, concentratieproblemen, autisme enz. enz.

Weblink Karin Bijles Centrum Amsterdam

Amsterdam - Karin Bijles Centrum heeft als doel om het beste naar boven te halen bij iedere leerling en biedt ondersteuning aan leerlingen van de basisschool, het middelbare onderwijs en volwassenen voor het bereiken van een zo goed mogelijk studieresultaat. De specifieke leerdoelen worden voor elke leerling opgesteld vanuit zijn individuele leervraag en van daaruit wordt de juiste individuele aanpak opgesteld. De leerling zal hierdoor zekerder worden en meer plezier in leren krijgen.

Weblink "De Ladder", praktijk voor remedial teaching en leren leren

Hoofddorp - R.t. De Ladder helpt kinderen met leerproblemen op alle gebieden. In de praktijk kunnen ook diverse onderzoeken worden afgenomen zoals een dyslexie- en/of dyscalculiescreening en een zg. schoolrijpheidstest. Trainingen kunnen gevolgd worden om het werkgeheugen te verbeteren, en om efficiënt te leren leren.

Weblink RT praktijk: Investeren in Leren

Delft - Beste meester Klaas, Investeren in Leren is mijn huiswerkklas. Iedere twee weken schrijf ik een blog over mijn ervaringen in de huiswerkklas en tips voor pubers en hun ouders. Mijn aanstaande blog van dinsdag gaat over het gemak dat ik ondervind van uw boeken.

Weblink Leerbeer

Zeewolde - Ik bied RT aan kinderen in de basisschoolleeftijd voor lezen, schrijven, rekenen en spellen. Stap voor stap leren door te ervaren. Visuele screening en reflexintegratie behoort tot de mogelijkheden. Naast kinderen in de basisschoolleeftijd begeleid ik scholieren met hun rekenexamen 2f en 3f.

Weblink Praktijk José van Esch

Veghal - Ik geef bijles aan kinderen en volwassenen die moeite hebben met lezen, spelling, ontleden en rekenen. Ik geef ook les aan medelanders die de Nederlandse taal beter willen leren spreken en schrijven.

Weblink Opvoedkracht

Boxtel - Kindercoaching, RT en huiswerkbegeleiding onder één dak.
Opvoedkracht heeft speciale aandacht voor kinderen die denken in beelden.

Weblink Sapientis bijles & remedial teaching

Driebergen-Rijsenburg - 

Op school doen ze hun best voor uw kind, maar misschien heeft uw kind nog wat meer uitleg, aandacht, oefening of begeleiding nodig? Sapientis biedt hulp.
U kunt terecht voor: bijles, remedial teaching, huiswerkbegeleiding & Cito-voorbereiding.

Sapientis richt zich met name op leerlingen van de midden- en bovenbouw van de basisschool en de onderbouw van de middelbare school.

Weblink 3x3remedial teaching

Ede - 3x3remedial teaching voor hulp op maat aan basisschoolkinderen. Speciale aandacht voor nieuwetijdskinderen met hun soms andere leerstijlen en specifieke problematiek. Gratis kennismakingsgesprek!

Weblink RT-praktijk Capelle

Capelle aan den IJssel - Spellingsproblemen? Ik zit er niet mee? Met de hulpboeken van Meester Klaas boeken mijn leerlingen bij RT-praktijk Capelle optimale resultaten!

Weblink OAK onderwijsondersteuning

Heemstede - OAK biedt hulp aan kinderen met diverse leer- en gedragsproblemen. Zoals: (werkwoord)spelling, rekenen, leesachterstanden, dyslexie, problemen met werkhouding, werkgeheugen enz.

Weblink onderwijspraktijkidekok

Heerlen - Hulp nodig bij spelling, taal, beelddenken of hoogbegaafdheid. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Weblink BijDeLes-remedial teaching

Zuid Scharwoude - BijDeLes is een RT-praktijk die extra ondersteuning geeft aan kinderen die moeite hebben met bijvoorbeeld lezen, spelling en rekenen.

Weblink Remikids

Haaksbergen - Remikids is een praktijk voor remedial teaching, huiswerkbegeleiding en individuele begeleiding voor het voortgezet onderwijs.

Weblink OnderwijspraktijkRoosendaal

Nispen - OnderwijspraktijkRoosendaal voor extra ondersteuning (RT, bijles, studiebegeleiding of examentraining) of voor het leren van de Nederlandse of Duitse taal. Dit kan zowel in de praktijk als online.

Weblink Praktijk voor Remedial Teaching

Rotterdam - Individuele begeleiding op maat voor kinderen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Samen met ouders en school rondom het kind, opdat vertrouwen, plezier in school én succes weer terugkomen. info@rtpraktijkcoenders.nl

Weblink Onderwijspraktijk Jikke Buurman

Driehuis - Rekenproblemen? Moeite met spelling? Vind je lezen moeilijk? Met hulp kun je beter worden! En dan wordt leren weer leuk. Klik op de link voor meer informatie.

Weblink De KEI, praktijk voor Remedial Teaching

Noordwijk - De Kei gaat uit van het positieve: wat kan een kind al wel!
De KEI motiveert en stimuleert het kind tot het overwinnen van hindernissen en moeilijkheden op de weg naar nieuwe leersuccessen.

Weblink Ineke Schiltkamp Remedial Teaching

Nieuwegein - 

Ineke Schiltkamp RT geeft begeleiding op maat aan basisschoolleerlingen op het gebied van lezen, taal, spelling, rekenen, schrijven en studievaardigheden.

Ook meerbegaafde leerlingen zijn welkom.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Weblink TOPpeRTjes

Nijkerk - Vertrouwen in eigen kunnen is de basis om verder te komen. En juist als de cijfers minder worden, wordt ook dat zelfvertrouwen minder. Daarom is dat voor mij het eerste aandachtspunt: elk kind laten inzien dat hij/zij op zijn/haar eigen nivo een Toppertje kan zijn.

Wij leveren begeleiding op rekenen, taal, spelling en bij sociaal emotionele problemen.

Weblink Bureau voor remedial teaching

Woerden - Mijn Bureau voor remedial teaching is een kleinschalige privépraktijk, waar kinderen uit het basis- en voortgezet onderwijs terecht kunnen voor gerichte en directe hulp bij diverse leerproblemen en achterstanden zoals dyslexie en dyscalculie.

Weblink Ria Moons Remedial teacher

Woerden - Ria Moons Remedial Teacher biedt individuele leerhulp aan kinderen in de basisschoolleeftijd die vastlopen in hun leerontwikkeling of moeite hebben met de leerstof in de groep. De begeleiding kan zijn op het gebied van:
• lezen (zowel technisch, begrijpend als studerend lezen)
• behandeling van dyslexie (oa. met Taal in Blokjes, Zo Leren Kinderen Lezen en Spellen)
• taal (bijv. zinsontleden, woordbenoemen)
• rekenen en behandeling van dyscalculie
• spelling
• schrijfontwikkeling en handschriftverbetering
Tevens is Ria Moons Remedial Teacher coach voor de leermethode 'Ik leer anders'.

Weblink WIJzersterk

Doetinchem - Op zoek naar Remedial Teaching, bijles of huiswerkbegeleiding in Doetinchem?

WIJzersterk biedt leerhulp aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. We bouwen aan een sterke toekomst waar plezier in leren, motivatie, zelfvertrouwen en goede basiskennis voorop staan.

Door gespecialiseerde leerhulp op maat krijgen zij de hulp en aandacht die ze verdienen!

Weblink Remedial Teaching Praktijk Het Opstapje

Veldhoven - Remedial Teaching Praktijk Het Opstapje biedt begeleiding aan leerlingen in het basisonderwijs op het gebied van lezen, taal, spelling en rekenen.
Ook ben ik gecertificeerd trainer van de cursus "snel leren is leuk leren" voor middelbare scholieren.
Wilt u meer weten, klik op de link.

Weblink Kinderpraktijk COOL

Zeewolde - Wij geven professionele didactische hulp bij de Leerproblemen van uw kind op gebied van lezen, spelling en rekenen. Maar ook de training ik leer leren behoort tot onze mogelijkheden.

Weblink Hulp bij leerproblemen

Hier vind je allerlei hulp voor leerpoblemen.

Weblink THERMIEK

Zwanenburg - Praktijk THERMIEK voor ondersteuning bij alle vakken van de basisschool met aandacht voor onderliggende belemmeringen.

Weblink Eerst Zien Dan Leren

Joure - Leermiddelen voor kinderen met een achterstand in de taalontwikkeling.

Eerst zien dan schrijven is een spel om in tweetallen de spelling te oefenen van woorden met open en gesloten lettergrepen (koop-kopen / kop-koppen) en meervoudsvormen met s > z en f > v (huis-huizen / korf-korven). Bij ieder woord is een foto afgebeeld waardoor het woord betekenis krijgt. De schrijfwijze van woorden beklijft hierdoor gemakkelijker. Om de lange en korte klinkers, de tweeklanken en de medeklinkers die veranderen beter te herkennen, zijn kleuren gebruikt. De kleuren van de klanken komen overeen met de kleuren die zijn gebruikt door www.dtgeenprobleem.nl 

Weblink Geleerd

Kortenhoef - ...als je bij Geleerd alles hebt geleerd ben je héél geleerd!!

Weblink Nr1educatief

Sommelsdijk - Nr1educatief is een praktijk waar kinderen op nummer 1 staan. De praktijk biedt diagnostiek (zoals intelligentieonderzoek) en onderwijsadvies en helpt bij leerproblemen zoals dyslexie. Tevens kun je er terecht voor het werkgeheugentrainingsprogramma "Jungle Memory "(gecertificeerd coach).

Weblink rt praktijk Gery van der Maarel

Zutphen / Warnsveld - Heeft uw kind moeite met rekenen, taal, spelling of lezen? Praktijk voor remedial teaching Gery van der Maarel in Zutphen / Warnsveld kan uw kind een steuntje in de rug geven. Geregistreerd lid van de LBRT, dyslexiespecialist.

Weblink Praktijk ABraCaDabra

West-Graftdijk en Middenbeemster - Bij ABraCaDabra help ik iedereen met leermoeilijkheden. Ik heb een ruime ervaring in het werken met kinderen, pubers en kinderen met gedragsproblemen en thuiszitters. Dankzij mijn Leren Leren trainingen kan ik een ieder (AD(H)D, ASS, Dyslexie en Beelddenken in het bijzonder) helpen om het leren te structureren. Zeer effectief bij tekstbegrip, spreekbeurten en werkstukken. Trainingen worden gegeven in kleine groepjes, er is dus optimale aandacht. Bij ABraCaDabra leer je onbegrijpelijke taal om te zetten naar je eigen toverspreuk; AbraCaDabra!

Weblink LerenPlus

Zeewolde - LerenPlus is een praktijk voor remedial teaching voor kinderen en jongeren, maar biedt ook huiswerkbegeleiding t/m eerste klassen van het VO, geeft advies bij hoogbegaafdheid en geeft coaching van leerkrachten. Ook kan individuele les worden gevolgd, bijv. Engelse les aan jonge kinderen of Nederlandse les aan volwassenen.

Weblink Kracht door leren

Waalre - ‘Kracht door leren’ verzorgt remedial teaching en begeleidt leerlingen in Waalre en omgeving in het basis- en voortgezet onderwijs, die moeite hebben met rekenen, lezen, taal en spelling en studeren.
Ieder kind is uniek. Ieder kind heeft een eigen manier van leren en eigen mogelijkheden om te kunnen leren. Als het leren lastig gaat, biedt ‘Kracht door leren’ de helpende hand.

Weblink Op de Rails

Almelo - Op de Rails biedt gespecialiseerde hulp aan kinderen op de basisschool bij rekenen, taal/ spelling, lezen en sociale vaardigheden.
Gespecialiseerd in dyscalculie. Bevoegd dyslexiebehandelaar

Weblink RT Sylvie en Scoren kun je leren

Tilburg - Ik ben Sylvie van praktijk RT sylvie en ik ben remedial teacher voor basis- en voortgezet onderwijs, bijlesdocente in de talen Engels, Frans en Nederlands voor alle niveaus ook MBO en HBO en leerexpert. Samen met een collega heb ik ook een huiswerkinstituut, Scoren kun je leren, waar alle middelbare scholieren mogen komen studeren en waar ze begeleiding krijgen in aanpak en bijles voor alle vakken. Bij ons/ bij mij mag iedereen aankloppen om te leren Scoren!

Weblink Juf Patries

Arnhem - Juf Patries is een RT praktijk die verder kijkt dan alleen naar schoolse zaken. Ieder kind leert op zijn eigen manier en daar proberen wij zoveel mogelijk op aan te sluiten.

Weblink RT-Jokidoki

Doetinchem - Ik bied hulp bij leerproblemen: Weer plezier in het leren zorgt voor motivatie en goede resultaten.

Weblink Kind & Kwaliteit

Nootdorp - Praktijk voor Onderwijsondersteuning en Jeugdcoaching.

Weblink Remedial teaching Praktijk Puck

Geldermalsen - Remedial Teaching Puck gaat uit van de uniciteit van uw kind!

Weblink opstaRT remedial teaching

Den Haag - Geregistreerde rt'er (nr. 1511R0265) en dyscalculiebehandelaar geeft rt in de praktijk op Ypenburg, aan huis of op de school van uw kind in de regio Haaglanden.

Weblink Klasse! Remedial Teaching

Diemen - Klasse! Remedial Teaching helpt kinderen van de basisschool bij problemen op het gebied van lezen, spelling,rekenen en schrijven. De lessen worden precies afgestemd op het niveau van het kind. Samen zorgen we ervoor dat het kind meer zelfvertrouwen krijgt, waardoor ook de schoolresultaten zullen verbeteren.
Het is ook mogelijk om kinderen die ver weg wonen per Skype te begeleiden.

Weblink RT Praktijk Nootdorp

Nootdorp - Gediplomeerde RT-er (master SEN), dyslexiebehandelaar en dyscalculiebehandelaar geeft RT in de praktijk in Nootdorp en Den Haag of op de school van uw kind in de regio Haaglanden.

Weblink RT- Het Passende Stukje

Geleen - RT-praktijk Het Passende stukje, Als leren niet vanzelf gaat.
Behandelaar ernstige rekenproblemen, coach beelddenken, hulp bij spelling, begrijpend lezen en huiswerkbegeleiding.

Weblink RT-Praktijk Didam

Didam - Bijles, remedial teaching en medebehandelaar dyscalculie.
Vakgebieden: rekenen, spelling, (begrijpend) lezen, handschriftverbetering, citotraining.
Voor voortgezet onderwijs bied ik de training: 'Snel leren = leuk leren'.

Weblink RT Praktijk Tussenin

Huissen - Zoekt u individuele begeleiding van uw leerling op het gebied van lezen, spelling of rekenen?
Bezoek dan de facebookpagina van RT Praktijk Tussenin. En neem vrijblijvend contact met mij op.

Weblink Passend Leren inZicht

Belfeld - 

Het kind centraal, het kind in Zicht. Onderzoek, advies, coaching en training rondom leren en gedrag. Voor volle hoofden, beelddenken, MatriXcoaching, functioneringsprofielen en basisbewegingsoefeningen (reflexen). Met inzet van het wereldspel, coachspellen, Teken je gesprek, de dominantiematrix, weerbaarheidstraining en nog veel meer.
School Video Interactiebegeleiding en coaching voor leerkrachten. Ine Lücker

Weblink Groei Onderwijsadvies

Weesp - Groei onderwijsadvies specialiseert zich in remedial teaching en advisering van scholen op het gebied van leerlingbegeleiding en passend onderwijs.

Groei gaat er vanuit dat ieder kind zich ontwikkelt in zijn eigen tempo, gebruikmakend van zijn eigen talenten. In de meeste gevallen betekent dit dat een kind mee komt met leeftijdsgenoten en de aangeboden lesstof. Soms lukt dit niet. Groei onderwijsadvies werkt dan samen met kind, ouders en school aan de volgende stap.

Weblink RondomLeren

Hilversum - Kinderen ontwikkelen elk op hun eigen manier, naar eigen vermogen en op eigen tempo. Wanneer het aanbod op school niet helemaal aansluit bij het kind kan dit leiden tot (leer)problemen. RondomLeren Remedial Training Hilversum biedt kinderen ondersteuning door middel van leerbegeleiding en of gerichte cursussen.

Weblink Slim! Remedial Teaching

Gemert - Slim! is een praktijk voor remedial teaching voor leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs.

Begeleiding kan bestaan uit ondersteuning bij verschillende vakgebieden, huiswerkbegeleiding, plannen & organiseren of beelddenken.
Soms gaat het leren niet vanzelf en is er extra begeleiding of ondersteuning nodig.
Weblink Juf Anne helpt!

Eemnes - 

Een paar opfrislesjes nodig? Een leerachterstand wegwerken of voorbereiden op een toets?
Het is allemaal mogelijk. We stellen de doelen vast en gaan aan de slag!
 
Juf Anne is een ervaren leerkracht en kindercoach die inmiddels al vele kinderen heeft begeleid. Dat doet ze met veel geduld en humor!

Weblink RT Praktijk van A tot Z

Elst - Graag stel ik mij aan u voor: Mijn naam is Annette van Zeben. Het werken met kinderen, dat is mijn passie! Jarenlang heb ik met veel plezier als leerkracht op de basisschool gewerkt. Tegenwoordig begeleid ik als Remedial Teacher kinderen met een onderwijsbehoefte waar scholen onvoldoende aan tegemoet kunnen komen. Ik kan hiervoor gevraagd worden door ouders, maar ook door scholen binnen het kader van passend onderwijs. Eén van de voorwaarden om tot leren te komen, is dat kinderen lekker in hun vel zitten. Juist door het geven van individuele aandacht laat ik kinderen weer hun kracht ontwikkelen.

Weblink Kansrijk RT

Nijmegen - Malden - Groesbeek - 

Praktijk voor Remedial Teaching. Gerichte individuele begeleiding voor kinderen met leerproblemen. Doelgericht samen met het kind werken. Kinderen kansen bieden om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Weblink Lerende Jeugd

Alphen aan den Rijn - 

Bij Lerende Jeugd kijken we op diverse manieren naar de (leer)problematiek van het kind. Dat kan zijn op cognitief, emotioneel of gedragsniveau. Vaak speelt er een combinatie van meerdere van deze.

Weblink Kwaliteitscentrumdyslexie.nl

Nisse - Door dagelijkse oefening van taalsysteemregels, 15 minuten per dag, zal de spelling na een jaar duidelijk verbeteringen tonen op allerlei (les)gebieden, omdat lezen duidelijk verbetert en de informatie wel wordt opgenomen. De inhoud komt dus sneller binnen. Ook bij formuleren is de verbetering duidelijk zichtbaar, betere formuleringen, de gegeven informatie is duidelijker.
Een investering voor het leven!

Weblink LEO, praktijk voor Leer- En Ontwikkelingsproblemen

Noordwijk - In de praktijk begeleid ik kinderen en jeugdigen van 4 tot 18 jaar die om wat voor reden dan ook vastlopen in het onderwijs. Ik kijk net even anders naar leerproblemen.

Eindeloos oefenen met de lesstof is waarschijnlijk al geprobeerd. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van het leerprobleem, en pakken dit o.a. aan door kinderen letterlijk in beweging te laten komen om hun doelen te bereiken. Hierbij maak ik gebruik van verschillende methoden.

Weblink Leren in Zicht

Hooge Mierde - Mijn naam is Renilde Bersi en ik werk als psychomotorisch remedial teacher in mijn praktijk Leren in Zicht. Ik geef gespecialiseerde hulp met betrekking tot schoolvakken, gedrag, studievaardigheden, beelddenken en hooggevoeligheid aan kinderen van 4 tot 14 jaar. Mijn motto is: “Haal eruit wat erin zit!” Ik nodig u van harte uit om een kijkje te nemen op mijn website.

Weblink RT praktijk van Egeraat
Zwolle - wijk Stadshagen -  RT praktijk van Egeraat helpt scholieren in het basis- en voortgezet-onderwijs o.a. met (begrijpend) lezen, spelling, rekenen, werkgeheugentraining maar ook leren leren en plannen van huiswerk. RT praktijk van Egeraat maakt leren leuk.
Volg ons op Facebook en Instagram voor leuke tips!
Weblink Remedial Teaching en Kindercoach Praktijk ‘Bekijk het even’

Bolsward - 

Als remedial teacher en kindercoach probeer ik naar het hele kind te kijken.
Wat is het (leer)probleem van het kind?
Wat is de oorzaak, is het een leerprobleem of zijn er andere, onderliggende factoren die spelen?
Waarom komt een kind niet tot leren?
Als kindercoach probeer ik eerst te werken aan het sociaal emotionele stuk van de leerling.
Want als een kind niet lekker in zijn vel zit, of wanneer het hoofd te vol zit,
dan komt een kind niet tot leren, omdat er eenvoudig niks meer bij kan.
Daarna kan ik als remedial teacher verder met het leren leren.
Ik kijk ook altijd naar de dat wat een kind wel kan of goed kan.
De vaardigheden die het kind juist goed kan gebruik ik mijn behandeling.
Remedial Teaching en Kindercoach Praktijk ‘Bekijk het even’…
Waar mogelijkheden en oplossingen het uitgangspunt zijn…

Met vriendelijke groeten, 
Dorine Lycklama à Nijeholt

Weblink Praktijk Sentrum Vertroue

Ermelo - In de praktijk staat beelddenken centraal.

Het doel is om kinderen weer bewust te maken van dit talent d.m.v. Ik leer anders, lezen in kleur, meester Klaas en visuele screening.
Samen weer vertrouwen krijgen in leren.
Visuele groet Nicole Ruiter.
Weblink De Vlinder RT

Koekange - De Vlinder Remedial Teaching, voor hulp bij Dyslexie, Dyscalculie en/of overige (leer-) problemen. LBRT Geregistreerd Remedial Teacher, gespecialiseerd in Dyslexie en Dyscalculie.

 

 

Weblink Stap Verder

Leek - remedial teaching

Weblink Lef rt

Molenhoek -  Bij Lef rt kunt u terecht wat anders gaat. Ik werk met kinderen van 6 tm 16 aan specifieke uitdagingen of aan leren leren. Ook begeleid ik kinderen met organisatorische problemen. Mail of bel gerust voor meer informatie

Weblink Remedial Teaching Sally Groenhuis

Utrecht - Merkt u dat uw kind een steuntje in de rug nodig heeft? Of dat uw kind niet lekker in zijn vel zit? Op school gaat het leren niet zoals u of de school had verwacht? Het onthouden van de spellingregels is moeilijk? Of uw kind kan de lesstof wel aan, maar is erg onzeker? Die verhaalsommen zijn wel erg ingewikkeld?


Uw kind doet erg zijn best maar ondanks begeleiding op school lukt het niet. Dan kan remedial teaching uitkomst bieden.

In mijn praktijk gaat uw kind ontdekken wat het wel kan, om zich van daaruit verder te ontwikkelen. Door het geven van veel positieve, persoonlijke aandacht en ondersteuning ontdekt uw kind dat dingen stapje voor stapje wel lukken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen van uw kind. Deze groei is belangrijk voor kinderen omdat zelfvertrouwen de motivatie sterk beïnvloedt.

Weblink RT praktijk Hulp met leren

Rijswijk - Bij de RT-praktijk Hulp met leren staat het kind centraal. Want ieder kind is uniek en leert op zijn eigen manier. Wanneer het leren bij een kind niet vanzelf gaat en het plezier in leren is afgenomen, kan RT-praktijk Hulp met leren uw kind en u helpen. De praktijk denkt in de mogelijkheden van een kind. Zo krijgt uw kind weer meer zelfvertrouwen en plezier in het leren.

Weblink SPRING! Coaching & Training

Sint-Oedenrode 

Bij SPRING! is een remedial teacher een leercoach. Wat is de vraag en wat liggen er mogelijk nog voor andere vragen en mogelijke problemen onder?

Er wordt begeleiding gegeven binnen technisch en begrijpend lezen, spelling, rekenonderwijs en beelddenken voor kinderen uit groep 2-8.
Ook kan er ondersteuning geboden worden bij problemen met concentratie, werkhouding en leerstrategieën (de manier van leren), autisme en ADHD.
Voor middelbare scholieren is er hulp mogelijk bij plannen en organiseren, studiekeuzebegeleiding, faalangstreductietraining en examenvreestraining.

Weblink neerhofadvies-begeleiding.nl

Hilversum - Persoonlijke begeleiding, bijles, remedial teaching op maat voor uw kind van 4-12 jaar. Thuis, op school of elders.

Weblink LerenderWijs Wijchen

Wijchen - LerenderWijs Wijchen geeft bijles, huiswerk- en studiebegeleiding en Remedial Teaching aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. De werkwijze van LerenderWijs levert vooruitgang op door extra aandacht, goede uitleg, gericht oefenen en herhalen. Daarnaast is een belangrijke voorwaarde voor leren: vertrouwen in jezelf hebben en ervaren dat het lukt.

Weblink RT-praktijk 'de Elstar'

Elst - 'Niemand is slecht in iets, anderen zijn hooguit iets beter'

Mijn naam is Ine Geurts. Ik werk ruim 25 jaar in het onderwijs. 5 jaar geleden ben ik RT-praktijk 'de Elstar' gestart. Wekelijks begeleid ik 20-22 leerlingen op gebied van rekenen, spelling, (begrijpend) lezen en taal. Onlangs heb ik zelf een rekenproduct op de markt gebracht: de 'Grote getallenteller'. Deze is door veel leerlingen, Remedial Teachers en leerkrachten enthousiast ontvangen. Neem vrijblijvend contact op als u meer informatie wil hebben.

Groetjes Ine

Weblink RT-praktijk Martine Elenbaas

Oosterhout - RT-praktijk Martine Elenbaas begeleidt leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Ik bied ondersteuning voor de vakken wiskunde, rekenen, economie, Nederlands, het leren leren, plannen en examentraining voor de verschillende vakken. Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website.

Weblink RT praktijk Waalsprong

Nijmegen - Soms verloopt de schoolontwikkeling van een kind niet zoals gehoopt of verwacht. Dan kan RT praktijk Waalsprong helpen. In mijn praktijk behandel ik kinderen met rekenproblemen, spellingproblemen en leesproblemen.

Weblink Op Maat Remedial Teaching

Den Bosch en Vught - 

Soms loopt de leerontwikkeling of sociaal-emotionele ontwikkeling van een leerling niet zoals verwacht. Wij bieden begeleiding volledig afgestemd op de individuele hulpvraag, binnen een gezellige en kindvriendelijke omgeving. Dit voor zowel leerlingen van het basisonderwijs als leerlingen van het voortgezet onderwijs of MBO. Naast een eventuele leerachterstand neemt het werken aan het zelfvertrouwen van de leerling een belangrijke plaats in.
We werken met 4 remedial teachers vanuit onze 2 locaties in Den Bosch en onze locatie in Vught.

Weblink RT Juf Cindy

Zoetermeer - RT Juf Cindy is een praktijk in Zoetermeer voor alle kinderen van de basisschool die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van: lezen, begrijpend lezen, taal, spelling en rekenen.

Bij begrijpend lezen geef ik de training: Alle teksten de baas! Waarin ze in 6 lessen alle teksten leren doorgronden.

Weblink RT-praktijk Oud-Alblas

Oud-Alblas - Voor Remedial Teaching en Huiswerkbegeleiding. Ik vind dat alle kinderen met plezier en zelfvertrouwen naar school moeten kunnen gaan!

Weblink Oefenenvoorschool.nl

Algemene website met links naar remedial teachers in heel Nederland.
Ook oefenmateriaal voor leerlingen.

Weblink Rt-Sonsbeek - Hulp bij leren - Tamara Bertels - van Uitert - dyslexiespecialist

Arnhem - Na ruim 25 jaar ervaring in het basis onderwijs en 5 jaar als remedial teacher ben ik in 2018 mijn eigen praktijk begonnen. Ieder kind kan leren, ook al kost het soms veel moeite en energie. Met mijn begeleiding krijgt uw kind weer zelfvertrouwen en plezier in leren. Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. 

 
Weblink RT-praktijk Miranda Heemskerk

Boskoop - 

ELK KIND IS UNIEK!
Helaas leert niet elk kind op dezelfde manier. Soms heeft iemand net even wat meer tijd en/of hulp nodig. 
RT-praktijk Miranda Heemskerk kan uw kind helpen bij rekenen, (begrijpen) lezen en/of spelling.  
Voor dat extra duwtje in de rug om zo voldoende vertrouwen te krijgen in zijn of haar eigen kunnen, 
kunt u contact opnemen via mail  (miranda@rt-praktijkmh.nl ) of een kijkje nemen op mijn website.
Weblink RT praktijk: RT praktijk Letterbos

Gouda - RT praktijk Letterbos is een praktijk voor Remedial Teaching in Gouda. De praktijk richt zich op kinderen van de basisschool en de onderbouw van het Voortgezet Onderwijs bij wie het leren niet verloopt zoals verwacht en die extra hulp kunnen gebruiken.

Weblink Leren door Leren

Heeze - Heeft uw kind net wat meer moeite met het eigen maken van de leerstof?
Ontwikkelt uw kind zich in een ander tempo dan de rest van de klas?
Heeft u het gevoel dat uw kind nog niet kan laten zien wie hij/zij is en wat hij/zij kan?
Is het een leerprobleem of leerstoornis? En beïnvloedt dit zijn/haar zelfvertrouwen?

Wanneer u met dergelijke vragen en/of twijfels rondloopt, kan ik met u meedenken.
Als remedial teacher kan ik met mijn begeleiding, welke afgestemd is op de individuele hulpvraag, het verschil maken.

Tot snel op mijn site!
Weblink Kleurig Coaching

Breda - Kleurig Coaching is een praktijk met Kinder- en Jongerencoaching, huiswerkbegeleiding en de training 'Ik leer leren' onder één dak.

Weblink Teach on Wheels

Houten - Praktijk voor dyslexie/ dyscalculie en Remedial teaching. Begeleiding afgestemd op de individuele onderwijsbehoefte.

Weblink Wijzer Remedial Teaching & Studiebegeleiding

Emmeloord - Zoekt u advies of begeleiding voor uw kind? Wijzer Remedial Teaching & Studiebegeleiding helpt u graag op weg. Individuele begeleiding bij specifieke leerproblemen, trainingen en/of coaching bij hoogbegaafdheid.

Weblink Klasse-RT

Nistelrode - Ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen kwaliteiten.
Ieder kind ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier en tempo. Soms gaat die ontwikkeling niet vanzelf en heeft je kind wat extra ondersteuning nodig.

Met veel liefde, plezier, kennis en passie help ik je kind graag weer op weg.

Loopt het op school niet zo lekker met je kind?
Heeft je kind een leerachterstand die steeds maar groter wordt?
Niets is zo vervelend als je kind te zien worstelen met de leerstof. Ook al doet de school haar uiterste best om de juiste hulp en zorg te bieden, soms is dat niet afdoende. Klasse-RT helpt je kind met een op maat gemaakt plan weer op weg. Je kind ervaart succes, krijgt weer zelfvertrouwen en kan uiteindelijk weer zonder hulp verder.

Dan is mijn doel bereikt!
Hartelijke groeten,
Jeanine Maas

Weblink ikblinkuit

Rosmalen - Leren is leuk! Helaas zullen niet alle kinderen dat zo ervaren.
ikblinkuit verzorgt Remedial teaching en Pre- teaching voor kinderen op de basisschool.
Samen pakken we het probleem aan en zorgen we ervoor dat uw kind weer met plezier naar school gaat.

Weblink Ruggesteuntje

Rhenen - Met mijn steun in de rug kom je er wel!

Weblink Eigenwijs Leren

Roelofarendsveen - RT-begeleiding voor alle pubers die dagelijks worstelen met het plannen/leren van het huiswerk of het leren van woordjes/grammatica Engels, Duits of Frans. Ook RT-mogelijkheden bij reken/wiskunde problemen.

Weblink Coachpraktijkecht

Echt - Echt- ondersteuning bij lezen, spellen en dyslexie. Coaching en studiebegeleiding voor 6-18 jaar.
Master leren en innoveren en Master RT afgestudeerd.

Weblink Praktijk Remedial Teaching Leiden

Leiden - Praktijk met veel ervaring op gebied van dyslexie en dyscalculie ook in combinatie met hoogbegaafdheid en/ of faalangst. Ook voor verschillende onderzoeken kunt u bij mij terecht.

Weblink De Dijk, praktijk voor huiswerkbegeleiding en remedial teaching

Ochten - 'De Dijk', is een praktijk voor huiswerkbegeleiding en remedial teaching en gelegen aan de mooie dijk in Ochten.
In onze praktijk geven wij huiswerkbegeleiding aan leerlingen uit het VO en remedial teaching aan leerlingen uit het basisonderwijs. Onze RT wordt zowel in onze praktijk als op scholen gegeven.
Ook bieden wij, speciaal voor beelddenkers, de training 'ik leer anders' aan.
Naast onze huiswerkbegeleiding en RT zijn wij ook betrokken bij het geven van de training 'Blij met mij!' voor sociaal emotioneel sterkere kinderen.
Kijk op onze website voor meer informatie.