Meten is
weten
meten is weten stapel
Lees meer
Bestel direct
Woord-
soorten
woordsoorten stapel2
Lees meer
Bestel direct
Hond
of kat?
hond of kat stapel
Lees meer
Bestel direct
Lees-
tekens
leestekens stapel
Lees meer
Bestel direct
Spelen
of spellen
spelenofspellen stapel
Lees meer
Bestel direct
Zacht of
zaagt
cht gt stapel
Lees meer
Bestel direct
Kleurig
ontleden
kleurigontleden stapel
Lees meer
Bestel direct
D of T?doft stapel
Lees meer
Bestel direct
Alle boeken
in 1 keer
alle boeken in 1 keer

Bestel direct
Spellingpakket

spellingpakket
Lees meer
Bestel direct
Spiekboekje

spiekboekje
Lees meer
Bestel direct
Tafels en deelsommen tafels omslag1
Lees meer
Bestel direct
Klokkijken

klokkijken omslag1
Lees meer
Bestel direct
Over het tiental

over het tiental omslag1
Lees meer
Bestel direct
Staartdeling

staartdeling omslag
Lees meer
Bestel direct
Breuken

breuken omslag

Lees meer
Bestel direct
Cijferen

cijferen omslag

Lees meer

Bestel direct
Honderd
procent goed

honderd procent goed

Lees meer

Bestel direct
Kommagetallen

honderd procent goed

Lees meer
Bestel direct

De KEI, praktijk voor Remedial Teaching

Noordwijk - De Kei gaat uit van het positieve: wat kan een kind al wel!
De KEI motiveert en stimuleert het kind tot het overwinnen van hindernissen en moeilijkheden op de weg naar nieuwe leersuccessen.

Remedial Teaching Nieuwkoop

Nieuwkoop - Ieder kind is uniek en dus maak ik voor ieder kind een eigen plan van aanpak. Ik werk vanuit de visie dat kinderen zich optimaal ontwikkelen als zij positief gestimuleerd worden en wanneer zij invloed mogen hebben bij de doelen die gehaald gaan worden.

Eigenwijs Leren

Roelofarendsveen - RT-begeleiding voor alle pubers die dagelijks worstelen met het plannen/leren van het huiswerk of het leren van woordjes/grammatica Engels, Duits of Frans. Ook RT-mogelijkheden bij reken/wiskunde problemen.

Kind & Kwaliteit

Nootdorp - Praktijk voor Onderwijsondersteuning en Jeugdcoaching.

Leerhulp Escamp

Den Haag -
RT is het geven van professionele hulp om leerproblemen op te lossen. Het is maatwerk.
Kinderen van alle nationaliteiten zijn welkom!
Rekenen is mijn specialiteit.

LEO, praktijk voor Leer- En Ontwikkelingsproblemen

Noordwijk - In de praktijk begeleid ik kinderen en jeugdigen van 4 tot 18 jaar die om wat voor reden dan ook vastlopen in het onderwijs. Ik kijk net even anders naar leerproblemen.

Eindeloos oefenen met de lesstof is waarschijnlijk al geprobeerd. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van het leerprobleem, en pakken dit o.a. aan door kinderen letterlijk in beweging te laten komen om hun doelen te bereiken. Hierbij maak ik gebruik van verschillende methoden.

Lerende Jeugd

Alphen aan den Rijn - 

Bij Lerende Jeugd kijken we op diverse manieren naar de (leer)problematiek van het kind. Dat kan zijn op cognitief, emotioneel of gedragsniveau. Vaak speelt er een combinatie van meerdere van deze.

lerenisleuk

Leren is Leuk is een praktijk voor Huiswerkbegeleiding, Remedial Teaching en Trainingen, gevestigd in Leiden.

Nr1educatief

Sommelsdijk - Nr1educatief is een praktijk waar kinderen op nummer 1 staan. De praktijk biedt diagnostiek (zoals intelligentieonderzoek) en onderwijsadvies en helpt bij leerproblemen zoals dyslexie. Tevens kun je er terecht voor het werkgeheugentrainingsprogramma "Jungle Memory "(gecertificeerd coach).

opstaRT remedial teaching

Den Haag - Geregistreerde rt'er (nr. 1511R0265) en dyscalculiebehandelaar geeft rt in de praktijk op Ypenburg, aan huis of op de school van uw kind in de regio Haaglanden.

Praktijk Cisca Trapman - Andere Kijk Op Leren

Papendrecht - Voor gespecialiseerde hulp bij leer- en/of gedragsproblemen voor kinderen in het basisschool en voortgezet onderwijs.
Als gedragspecialist en beelddenkspecialist gaat Praktijk Cisca Trapman op zoek naar de onderliggende oorzaken en zoekt hierbij de meest passende begeleiding.

Praktijk Remedial Teaching Leiden

Leiden - Praktijk met veel ervaring op gebied van dyslexie en dyscalculie ook in combinatie met hoogbegaafdheid en/ of faalangst. Ook voor verschillende onderzoeken kunt u bij mij terecht.

Praktijk voor Remedial Teaching

Rotterdam - Individuele begeleiding op maat voor kinderen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Samen met ouders en school rondom het kind, opdat vertrouwen, plezier in school én succes weer terugkomen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RT Juf Cindy

Zoetermeer - RT Juf Cindy is een praktijk in Zoetermeer voor alle kinderen van de basisschool die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van: lezen, begrijpend lezen, taal, spelling en rekenen.

Bij begrijpend lezen geef ik de training: Alle teksten de baas! Waarin ze in 6 lessen alle teksten leren doorgronden.

RT praktijk Hulp met leren

Rijswijk - Bij de RT-praktijk Hulp met leren staat het kind centraal. Want ieder kind is uniek en leert op zijn eigen manier. Wanneer het leren bij een kind niet vanzelf gaat en het plezier in leren is afgenomen, kan RT-praktijk Hulp met leren uw kind en u helpen. De praktijk denkt in de mogelijkheden van een kind. Zo krijgt uw kind weer meer zelfvertrouwen en plezier in het leren.

RT Praktijk Nootdorp

Nootdorp - Gediplomeerde RT-er (master SEN), dyslexiebehandelaar en dyscalculiebehandelaar geeft RT in de praktijk in Nootdorp en Den Haag of op de school van uw kind in de regio Haaglanden.

RT praktijk: Investeren in Leren

Delft - Beste meester Klaas, Investeren in Leren is mijn huiswerkklas. Iedere twee weken schrijf ik een blog over mijn ervaringen in de huiswerkklas en tips voor pubers en hun ouders. Mijn aanstaande blog van dinsdag gaat over het gemak dat ik ondervind van uw boeken.

RT praktijk: RT praktijk Letterbos

Gouda - RT praktijk Letterbos is een praktijk voor Remedial Teaching in Gouda. De praktijk richt zich op kinderen van de basisschool en de onderbouw van het Voortgezet Onderwijs bij wie het leren niet verloopt zoals verwacht en die extra hulp kunnen gebruiken.

RT-praktijk Capelle

Capelle aan den IJssel - Spellingsproblemen? Ik zit er niet mee? Met de hulpboeken van Meester Klaas boeken mijn leerlingen bij RT-praktijk Capelle optimale resultaten!

RT-praktijk Miranda Heemskerk

Boskoop - 

ELK KIND IS UNIEK!
Helaas leert niet elk kind op dezelfde manier. Soms heeft iemand net even wat meer tijd en/of hulp nodig. 
RT-praktijk Miranda Heemskerk kan uw kind helpen bij rekenen, (begrijpen) lezen en/of spelling.  
Voor dat extra duwtje in de rug om zo voldoende vertrouwen te krijgen in zijn of haar eigen kunnen, 
kunt u contact opnemen via mail  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of een kijkje nemen op mijn website.

RT-praktijk Oud-Alblas

Oud-Alblas - Voor Remedial Teaching en Huiswerkbegeleiding. Ik vind dat alle kinderen met plezier en zelfvertrouwen naar school moeten kunnen gaan!

Talent leert leren!

Pijnacker - Talent leert leren! is er voor: - begaafde kinderen, - kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong - kinderen die nog niet weten wat hun talent is - kinderen die in beelden denken - kinderen die extra ondersteuning nodig hebben bij het leren van t