Meten is
weten
meten is weten stapel
Lees meer
Bestel direct
Woord-
soorten
woordsoorten stapel2
Lees meer
Bestel direct
Hond
of kat?
hond of kat stapel
Lees meer
Bestel direct
Lees-
tekens
leestekens stapel
Lees meer
Bestel direct
Spelen
of spellen
spelenofspellen stapel
Lees meer
Bestel direct
Zacht of
zaagt
cht gt stapel
Lees meer
Bestel direct
Kleurig
ontleden
kleurigontleden stapel
Lees meer
Bestel direct
D of T?doft stapel
Lees meer
Bestel direct
Alle boeken
in 1 keer
alle boeken in 1 keer

Bestel direct
Spellingpakket

spellingpakket
Lees meer
Bestel direct
Spiekboekje

spiekboekje
Lees meer
Bestel direct
Tafels en deelsommen tafels omslag1
Lees meer
Bestel direct
Klokkijken

klokkijken omslag1
Lees meer
Bestel direct
Over het tiental

over het tiental omslag1
Lees meer
Bestel direct
Staartdeling

staartdeling omslag
Lees meer
Bestel direct
Breuken

breuken omslag

Lees meer
Bestel direct
Cijferen

cijferen omslag

Lees meer

Bestel direct
Honderd
procent goed

honderd procent goed

Lees meer

Bestel direct
Kommagetallen

honderd procent goed

Lees meer
Bestel direct

3x3remedial teaching

Ede - 3x3remedial teaching voor hulp op maat aan basisschoolkinderen. Speciale aandacht voor nieuwetijdskinderen met hun soms andere leerstijlen en specifieke problematiek. Gratis kennismakingsgesprek!

De Dijk, praktijk voor huiswerkbegeleiding en remedial teaching

Ochten - 'De Dijk', is een praktijk voor huiswerkbegeleiding en remedial teaching en gelegen aan de mooie dijk in Ochten.
In onze praktijk geven wij huiswerkbegeleiding aan leerlingen uit het VO en remedial teaching aan leerlingen uit het basisonderwijs. Onze RT wordt zowel in onze praktijk als op scholen gegeven.
Ook bieden wij, speciaal voor beelddenkers, de training 'ik leer anders' aan.
Naast onze huiswerkbegeleiding en RT zijn wij ook betrokken bij het geven van de training 'Blij met mij!' voor sociaal emotioneel sterkere kinderen.
Kijk op onze website voor meer informatie.

Juf Patries

Arnhem - Juf Patries is een RT praktijk die verder kijkt dan alleen naar schoolse zaken. Ieder kind leert op zijn eigen manier en daar proberen wij zoveel mogelijk op aan te sluiten.

Kansrijk RT

Nijmegen - Malden - Groesbeek - 

Praktijk voor Remedial Teaching. Gerichte individuele begeleiding voor kinderen met leerproblemen. Doelgericht samen met het kind werken. Kinderen kansen bieden om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Leermotivatie

Zutphen - Leermotivatie is een bureau voor bijles voor basisschoolkinderen, individuele huiswerkbegeleiding en remedial teaching. ‘Leren vanuit plezier’ is al 10 jaar mijn motto!

LerenderWijs Wijchen

Wijchen - LerenderWijs Wijchen geeft bijles, huiswerk- en studiebegeleiding en Remedial Teaching aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. De werkwijze van LerenderWijs levert vooruitgang op door extra aandacht, goede uitleg, gericht oefenen en herhalen. Daarnaast is een belangrijke voorwaarde voor leren: vertrouwen in jezelf hebben en ervaren dat het lukt.

Praktijk KIDS & COaching

Beuningen - Praktijk KIDS & COaching biedt leerbegeleiding / remedial teaching (RT) aan kinderen bij wie het leren anders gaat. Wanneer een kind moeite heeft met of een leerprobleem heeft op het gebied van o.a. rekenen, taal, spelling, begrijpend lezen of plannen en organiseren, is het mogelijk om leerbegeleiding op te starten. Wil je meer informatie over leerbegeleiding, neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktijk Sentrum Vertroue

Ermelo - In de praktijk staat beelddenken centraal.

Het doel is om kinderen weer bewust te maken van dit talent d.m.v. Ik leer anders, lezen in kleur, meester Klaas en visuele screening.
Samen weer vertrouwen krijgen in leren.
Visuele groet Nicole Ruiter.

rt praktijk Gery van der Maarel

Zutphen / Warnsveld - Heeft uw kind moeite met rekenen, taal, spelling of lezen? Praktijk voor remedial teaching Gery van der Maarel in Zutphen / Warnsveld kan uw kind een steuntje in de rug geven. Geregistreerd lid van de LBRT, dyslexiespecialist.

RT Praktijk Tussenin

Huissen - Zoekt u individuele begeleiding van uw leerling op het gebied van lezen, spelling of rekenen?
Bezoek dan de facebookpagina van RT Praktijk Tussenin. En neem vrijblijvend contact met mij op.

RT Praktijk van A tot Z

Elst - Graag stel ik mij aan u voor: Mijn naam is Annette van Zeben. Het werken met kinderen, dat is mijn passie! Jarenlang heb ik met veel plezier als leerkracht op de basisschool gewerkt. Tegenwoordig begeleid ik als Remedial Teacher kinderen met een onderwijsbehoefte waar scholen onvoldoende aan tegemoet kunnen komen. Ik kan hiervoor gevraagd worden door ouders, maar ook door scholen binnen het kader van passend onderwijs. Eén van de voorwaarden om tot leren te komen, is dat kinderen lekker in hun vel zitten. Juist door het geven van individuele aandacht laat ik kinderen weer hun kracht ontwikkelen.

RT praktijk Waalsprong

Nijmegen - Soms verloopt de schoolontwikkeling van een kind niet zoals gehoopt of verwacht. Dan kan RT praktijk Waalsprong helpen. In mijn praktijk behandel ik kinderen met rekenproblemen, spellingproblemen en leesproblemen.

RT-Jokidoki

Doetinchem - Ik bied hulp bij leerproblemen: Weer plezier in het leren zorgt voor motivatie en goede resultaten.

RT-praktijk 'de Elstar'

Elst - 'Niemand is slecht in iets, anderen zijn hooguit iets beter' Mijn naam is Ine Geurts. Ik werk ruim 25 jaar in het onderwijs. 5 jaar geleden ben ik RT-praktijk 'de Elstar' gestart. Wekelijks begeleid ik 20-22 leerlingen op gebied van rekenen, spelling, (begrijpend) lezen en taal. Onlangs heb ik zelf een rekenproduct op de markt gebracht: de 'Grote getallenteller'. Deze is door veel leerlingen, Remedial Teachers en leerkrachten enthousiast ontvangen. Neem vrijblijvend contact op als u meer informatie wil hebben. Groetjes Ine

RT-Praktijk Didam

Didam - Bijles, remedial teaching en medebehandelaar dyscalculie.
Vakgebieden: rekenen, spelling, (begrijpend) lezen, handschriftverbetering, citotraining.
Voor voortgezet onderwijs bied ik de training: 'Snel leren = leuk leren'.

Rt-Sonsbeek - Hulp bij leren - Tamara Bertels - van Uitert - dyslexiespecialist

Arnhem - Na ruim 25 jaar ervaring in het basis onderwijs en 5 jaar als remedial teacher ben ik in 2018 mijn eigen praktijk begonnen. Ieder kind kan leren, ook al kost het soms veel moeite en energie. Met mijn begeleiding krijgt uw kind weer zelfvertrouwen en plezier in leren. Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. 

 

RT/bijles Praktijk de Puntenslijper

Beuningen - Bijles en Remedial Teaching Praktijk 'De Puntenslijper' in Beuningen bij Nijmegen, is een laagdrempelige praktijk en hanteert een vriendelijk tarief.
De begeleiding die geboden wordt is individueel, op maat gesneden en afgestemd op de behoefte.
Basisschoolkinderen die moeite met lezen, spelling, rekenen, schrijven, dyslexie en/of dyscalculie hebben kunnen adequaat geholpen worden middels Remedial Teaching en bijles.
Uiteraard verzorgt de praktijk ook Cito-training voor de entreetoets van groep 7 en de eindtoets van groep 8. Tevens zijn er aparte trainingen/lessenreeksen om te oefenen voor de Cito-toetsen voor spelling, rekenen en begrijpend lezen voor groep 4, 5, 6 en 7.

Studiehonk Ede

Ede - Heeft uw kind moeite met rekenen, taal, spelling of (begrijpend) lezen? Of kan het hulp gebruiken bij het 'leren leren en plannen'?
Studiehonk Ede ondersteunt uw kind en haalt, binnen de mogelijkheden van uw kind, het optimale uit hem/haar.

TOPpeRTjes

Nijkerk - Vertrouwen in eigen kunnen is de basis om verder te komen. En juist als de cijfers minder worden, wordt ook dat zelfvertrouwen minder. Daarom is dat voor mij het eerste aandachtspunt: elk kind laten inzien dat hij/zij op zijn/haar eigen nivo een Toppertje kan zijn.

Wij leveren begeleiding op rekenen, taal, spelling en bij sociaal emotionele problemen.

WIJzersterk

Doetinchem - Op zoek naar Remedial Teaching, bijles of huiswerkbegeleiding in Doetinchem?

WIJzersterk biedt leerhulp aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. We bouwen aan een sterke toekomst waar plezier in leren, motivatie, zelfvertrouwen en goede basiskennis voorop staan.

Door gespecialiseerde leerhulp op maat krijgen zij de hulp en aandacht die ze verdienen!